مشاوره تحصیلی، پیشرفت تحصیلی، آکادمی آموزش، کنکور

فوت کوزه گری آزمون دادن

کد خبر : 101  |  زمان ارسال : جمعه 31 شهریور 1402
برای سنجیدن مقدار دانش خود به سراغ ازمون های آزمایشی میرویم،زیرا اين آزمون ها بسیار شبیه آزمون سراسری هستند و آماری صحیح از عملکردمان به ما می‌دهد، برای بدست آوردن تراز بالا علاوه بر جویدن و تسلط پیدا کردن بر روی دروس باید یک سری از فوت های کوزه گری را هم بکار ببرید تا هم مدیریت زمان کنید و هم درصد بالایی کسب کنید.

فوت کوزه گری آزمون های آزمایشی 

برای سنجیدن مقدار دانش خود به سراغ ازمون های آزمایشی میرویم،زیرا اين آزمون ها بسیار شبیه آزمون سراسری هستند و آماری صحیح از عملکردمان به ما می‌دهد، برای بدست آوردن تراز بالا علاوه بر جویدن و تسلط پیدا کردن بر روی دروس باید یک سری از فوت های کوزه گری را هم بکار ببرید تا هم مدیریت زمان کنید و هم درصد بالایی کسب کنید.

فوت کوزه گری شماره یک

سوالات آزمون هم سخت هستند و هم اسان،سعی کنید سؤالات را یکبار بخوانید تا بتوانید سوال های آسان را تشخیص دهید،سوال‌های آسان،همان هایی هستند که با یکبار دیدن راه حل و پاسخ آنها به ذهن ما می‌آید،

فوت کوزه گری شماره دو

تست ها را با تکنیک ضربدر،منها،دایره پیش بروید؛ از آنجا که طراحان تستهای مختلفی در آزمون طرح می‌کنند برای همین نباید برخورد ما هم به یک صورت باشد:

تست نوع اول: همان تستهای ساده هستند که همان اول جوابشان در ذهنمان می‌آید. 

تست نوع دوم: بعضی از تستها را بلدید اما وقت گیر هستند، پس کنارشان علامت ضربدر(×) می‌گذاریم.

تست نوع سوم: تا حالا ندیده‌اید و ایده ی جدیدی هستند و شما نمی‌دانید که آیا وقت گیر هستند یا نه؟ پس با یه علامت دایره (○) آنها را نشانه گذاری می‌کنید.

تست نوع چهارم: این تستها سخت هستند و قادر به پاسخ گویی آنها نیستید پس در کنارشان یک علامت منفی می‌گذارید و رد میشوید.

تست نوع پنجم: این سوالها آسان هستند اما در میان پاسخ دادن گیر کرده اید و نمی‌توانید به جواب نهایی برسید،با یک علامت سوال(؟) گذاشتن از کنار این سوال‌ها رد میشوید.

بعد از پایان تستها،حالا به سراغ سوال‌های علامت دار بروید،ابتدا سوال‌هایی که علامت ضربدر دارند و سپس علامت سوال(؟) و در آخر سوال‌هایی که دایره(○)دارند میروید،و اصلا سراغ سوال‌های منفی دار نروید،زیرا این سوالهارا بلد نیستید و پاسخ اشتباه نمره منفی دارد و زحمت های شما را به باد می‌دهد، سعی کنید مهارت رها کردن سوالها را در خود تقویت کنید.

فوت کوزه گری شماره سه

برای هر درس مدت زمان مخصوص و البته کمتر از مدت زمان پیشنهادی اختصاص دهید،برای مثال اگر به درسی مدت زمان پیشنهادی ۲۰ دقیقه است،سعی کنید در مدت زمان کمتری مانند ۱۵ دقیقه به سوال‌های آن پاسخ دهید، ودر آخر در مدت زمان های اضافی به سمت تست های علامت دار بروید.

فوت کوزه گری شماره چهار

پاسخ هر سوال را بلافاصله بعد از حل کردن وارد پاسخنامه کنید و به تایم آخر موکول نکنید و حتما شماره پاسخ و سوال را چک کنید.

فوت کوزه گری شماره پنج

هر آزمون ممکن است تست غلط داشته باشد و وقت شمارا بگیرد؛برای مثال ممکن است گزینه ها در ورق نباشند و اگر یکبار حل کرديد و نبودند یا دو گزینه درست داشت،راه حل خود را چک کنید و درصورت پیدا نکردن جواب آن را رها کنید،ممکن است این تله طراح سوال باشد.

فوت کوزه گری شماره شش

بعد از آزمون بالافاصله به سراغ تحلیل سوالها بروید و از اینکه اگر آزمون را خراب کردید ناراحت نباشید بلکه با تحلیل سوالها به اشتباهات خود پی ببرید و سعی کنيد آنها را حل کنید و دیگر آنها را تکرار نکنید،به همین ترتیب داشتن یه دفتر مخصوص تحلیل آزمونها خیلی به کار شما می‌آید. 

فوت کوزه گری شماره هفت

منابع خود را دوهفته قبل از آزمون مشخص کنید و تست بزنید و دو روز مانده به آزمون به سراغ خلاصه نویسی ها بروید و مرو و تمرین کنید.