برای هردرس چندمنابع نیازه
برای هر درس چند منبع نیازه ؟
برای هر درس چند منبع لازمه؟کی برم سراغ منبع بعدی ؟
منابع سبک های آموزشی متفاوتی دارند، هر چند نوع سوالات منابع آزمون سراسری در آن ها یکسان است اما نوع آموزش و سوالات تالیفی متفاوت طرح شده است، هرچه شما تست بیشتری حل کنید در کنکور موفق تر هستید اما شما باید یک منبع کامل را انتخاب کنید، و بر روی آن یک منبع تمرکز کنید و آن را بارها بخوانید، در واقع استفاده از چند منبع در سال کنکور اشتباهی بزرگ است، در دانش آموز موفق به جای خواندن چند منبع، یک منبع را چند بار می خواند.
عوارض چند منبعی:
- ایجاد استرس در دانش آموز
- عدم تمرکز بر روی منبع اصلی
- سطحی خواندن منابع
- از دست دادن انسجام در یادگیری
- هدر دادن وقت دانش آموز
- ایجاد سردرگمی در دانش آموز
چه زمانی می توان بیش از یک منبع استفاده کرد؟
زمانی که شما تمام مطالب منبع اول را خوانده باشید تمام تست ها را حل کرده باشید، حتی تست های مارک دار را مرور و دوباره حل کنید و به جایی برسید که تست های این منبع برای شما تکراری باشد در این زمان به سراغ منبع بعدی بروید، ولی در ابتدا دو منبع را خریداری نکنید، چون در این صورت درس های اول را از روی دو منبع می خوانید و زمان خود را از دست می دهید، استرس شما بیشتر می شود.
پس منبع دوم کارآمد نیست؟
اگر منبع اول شما کامل باشد، منبع دوم کارایی ندارد، همچنین با توجه به آسیب هایی که از نظر روحیه و زمان به شما وارد می کند کاملا مضر هم محسوب می شود.
توصیه:
منبع خود را منبعی کامل از نظر آموزش و تعداد تست و نحوه بیان انتخاب کنید، و روی همان یک منبع وقت بگذارید.
چه زمانی می توان از منبع دوم استفاده کرد؟
منبع اول تست کافی نداشته باشد و شما صرفا آن را بخاطر آموزش مناسب انتخاب کرده باشید (در اینجا هم باید اول تمام تست های کتاب اول را حل و مرور و دوباره خوانی کنید سپس می توانید به سراغ منبع بعدی بروید).
در صورت نداشتن خلاصه نویسی و قسمت های هایلایت برای دوران جمع بندی می توان از منابع جمع بندی استفاده کرد .
منبع اول خود را تمام کرده باشید و تست های آن برای شما تکراری باشد.
بعد از مدتی متوجه شوید به کمک منبع اول نمی توانید به سوالات پاسخ دهید در این جا منبع خود را باید تغییر دهید.در غیر این صورت به هیچ وجه چند منبعی توصیه نمی شود.