تفکر غلت درباره قبولی کنکور
اولین تفکری که اغلب داوطلبين کنکور دارند،این است که برای قبولی در کنکور حتما باید امکانات پیشرفته و بالایی از قبیل کلاس های خصوصی و منابع کمک درسی متعدد و آزمونهای آزمایشی سخت و نبوغ بالا را داشت ، اما اینطور نیست و این افکار جز ناامیدی نتیجه ی دیگری برای داوطلب ندارد.
اما آیا واقعا میشود با امکانات کم هم به قبولی فکر کرد؟!؛ ما در این مقاله به این موضوع پرداخته ایم و یکی یکی راه های قبولی را شرح داده ایم.
درسال های اخیر شاهد این بوده ایم که دانش آموزانی از مناطقی با کمترین امکانات اموزشی موفق به کسب رتبه ی قبولي در رشته ها و دانشگاه های خوب کشور شده انده،اما راز این قبولی در چیست؟!
قدم اول برای قبولی هدفگذاری صحيح است
قدم اول برای قبولی هدفگذاری صحيح است و برنامهریزی براساس هدف خود است با این کار شما احتمال موفقيت خود را بیشتر کرده اید.
بعد از برنامهریزی و هدفگذاری سراغ منابع درسی خود بروید؛سعی کنید کتاب درسی خود را در الویت قرار دهید و بعد از تسلط پیدا کردن به آنها سوال طرح کنید.
نکات مهم را يادداشت برداری کنید؛برای تست زدن و منابع کمک درسی حتما نباید سراغ کتابهای گران قیمت و یا چند منبعی بودن بروید، بلکه یک کتاب متوسط و خوب را تهیه کرده و سعی کنيد آن را کامل و چندبار خوانده.
استمرار و پیوستگی در قبولی شما حرف اول را میزند
سعی کنید در کنار تمرین و تلاش زیاد،استمرار و پیوستگی را رعایت کنید،زیرا اگر ساعت مطالعه های مختلفی در طول هفته داشته باشید احتمال قبولی شما کاهش پیدا میکند،برای مثال نباید یک روز بالای ۷ ساعت بخوانید و روز بعد اصلا مطالعه ی نداشته باشید.
سعی کنید در یک آزمون آزمایشی که آزمون های چندروز یکبار یا هفته ای یکبار برگزار میکند،شرکت کنید تا معلومات خود را محک بزنید و اگر امکان شرکت در آزمونها را ندارید،میتوانید آنها را در خانه برگزار کرده،البته نکتهی مهم بعد از آزمون است و آن هم چیزی جز تحلیل و بررسی آزمون نیست،زیرا آنجاست که نقاط ضعف خود را میبیند و میتوانید رفع کنید.
بدین ترتیب با برنامهریزی و داشتن یک منبع خوب بجای چند منبع متعدد و رفتن به کلاسهای مختلف شما میتوانید در آزمون سراسري با کمترین امکانات رتبهی خوبی را کسب کرد.