مشاوره تحصیلی، پیشرفت تحصیلی، آکادمی آموزش، کنکور

اهمیت مدیتیشن و تاثیر آن

کد خبر : 167  |  زمان ارسال : چهارشنبه 17 آبان 1402
مدیتیشن یکی از تکنیک هایی که به روند بهتر مغز کمک می کنه و در این مقاله در رابطه با مدیتشن صحبت شده است .

اهمیت مدیتیشن و تاثیر ان

اهمیت تکنیک های تنفس و مدیتیشن در سال کنکور

در دوران کنکور به علت نشستن در یک مکان در ساعت های طولانی برای مطالعه زیاد و خستگی و نرفتن به فضای بیرون و تنفس نکردن هوای تازه دچار خستگی روحی و استرس و اضطراب می‌شوند.

اگر دانش آموزان بتوانند مدیتیشن و تکنیک های تنفسی را در برنامه ی روزانه خود به صورت عادت جای دهند از این مشکلات رها میشنوند.

مدیتیشن

سعی کنید برای مدیتیشن یک فضای آرام با رعایت اصول فنگ‌شویی داشته باشید،در اصول فنگ شویی همه اجسام دارای انرژی هستندو بهتر است اتاق خود را با مجسمه های زیبا و اینه و موجودات زنده مانند گیاهان پرکنید،از عود استفاده کنید و اتاق خود را مرتب نگه دارید و عوامل حواس پرتی را از بین ببرید.

همچنین سعی کنید در زمان مخصوص یه سراغ این کار بروید، مثلا در زمان طلوع خورشید و ابتدای روز تا روز خوبی را شروع کنید 

راحت بنشینید و پشتتان را صاف نگه دارید و قوز نکنید، می‌توانید دراز بکشید، بهتر است چشم‌هایتان را ببندید و بر روی تنفس خود تمرکز کنید،افکار منفی را از خود دور کنید،ترس ها و نگرانی های خود را بنویسید و رها کنيد، مراقبه باعث می‌شود ذهن شما آرام شود.

تکنیک تنفس دیافراگمی (سینه ای_شکمی)

این تکنیک از سه قسمت تشکیل شده است،قسمت اول دم عمیق، قسمت دوم مکث کردن و قسمت سوم بازدم عمیق می‌باشد. 

این کار باعث می‌شود اکسیژن لازم به سلول ها برسد و خستگی مزمن از بدن شما دور شود،همچنین باعث ترشح اندورفین می‌شود که تاثیر مهمی در شادابی و نشاط و در ادامه بهبود یادگیری و تمرکز شما می‌شود.

به جریان افتادن سیستم لنفی و تقویت سیستم ایمنی و بهبود سوخت‌وساز موادغذایی و دفع اسیدلاکتیک و دیگر مواد ناشی از سوخت‌وساز بدن از دیگر خوبی های اين تکنیک است.

در ابتدا عمل دم هوا رااز طریق بینی انجام میدهیم حتما از بینی نفس بکشید زیرا اگر با دهان تنفس کنید گلویتان خشک میشود،در این دم شکم به جلو می‌رود و کمی نگه دارید و بعد با بینی و دهانتان بازدم عمیقی داشته باشید و سعی کنيد همه نفستان خالی بشود،نسبت زمانی دم ۱ و مکث کردن ۴ و بازدم ۲ است.