مشاوره تحصیلی، پیشرفت تحصیلی، آکادمی آموزش، کنکور

استفاده از گوشی در هنگام درس خواندن

کد خبر : 44  |  زمان ارسال : سه شنبه 7 شهریور 1402
در این مقاله در مورد استفاده از گوشی هنگام مطالعه مطالب بسیار مفیدی برای شما ارائه خواهیم کرد .مچنین راهکار هایی برای مقابله با آن برای شما شرح می دهیم .پس با ما همراه باشید .

 استفاده از گوشی در هنگام درس خواندن


همه ما به خوبی می دانیم که مدیریت زمان در دوران سه سال مانده به کنکور چقدر بااهمیت بوده و همچنین از تاثیر تلفن همراه و فضای مجازی بر کیفیت و کمیت مطالعه خود آگاه هستیم.
فضای مجازی دنیایی از اطلاعات و ارتباطات بوده و اگر نتوانیم آن را به خوبی کنترل کنیم، ناگاه خود را غرق در آن می بینیم و به سختی ممکن است از آن خارج شویم.
از جمله مضرات دیگر استفاده نابجا از گوشی در دوران کنکور میتوان به درگیری فکری و عاطفی، کاهش تمرکز و یادگیری، خستگی و کسلی، کاهش انگیزه و اتلاف زمان مفید مطالعه اشاره کرد.
 
اگر شما هم در کنترل کردن این مورد و اتلاف وقت خود مشکل دارید، بهتر است به چند نکته زیر دقت کنید :
 

هیچ گاه قبل از خواب از گوشی خود استفاده نکنید؛

زیرا نه تنها باعث ضعیف شدن چشمان شما می شود، بلکه باعث کاهش خواب آلودگی، اختلال در خواب و درنتیجه دیر خوابیدن و برهم خوردن چرخه خواب شما می شود.
این خواب نامناسب می تواند بر کیفیت فرایند مطالعه شما تاثیر به سزایی داشته باشد.
صدای نوتیفیکیشن گوشی یا ویبره آن، باعث جلب توجه و حواس پرتی شما می شود؛ پس بهتر است آن ها را غیرفعال کنید.
البته بهترین روش، خاموش کردن تلفن همراه در هنگام مطالعه است.
شاید این مورد در اوایل برای شما بسیار کلافه کننده و حتی دیوانه کننده باشد اما پس از مدتی به آن عادت خواهید کرد و مدتی بعد نیز شاهد پیشرفت در دروس خود خواهید بود.
 

در هنگام مطالعه تلفن همراه خود را در دورترین نقطه ممکن قرار دهید؛

نزدیک بودن گوشی به شما باعث تحریک شدن حس کنکاوی تان برای چک کردن و پرسه زدن در فضای مجازی شده و باعث از دست دادن ساعت های طلایی برای مطالعه می شود.
پس تلفن خود را هرگز در اتاق مطالعه قرار ندهید.
برای استفاده از تلفن همراه زمان های مشخصی را تعیین کنید و براساس آن پیش روید.
این کار باعث می شود تا در تایم های دیگر سمت گوشی کشیده نشوید.

 

هشدار: هرگز در زمان های استراحت بین مطالعه خود گوشی در دست نگیرید؛ زیرا که عواقب جبران ناپذیری خواهدداشت.

 

استفاده از پیامرسان ها را محدود کنید؛

شاید برای ارتباط با مشاور خود نیاز به اپلیکیشن هایی مثل تلگرام داشته باشید ولی می توانید اپلیکیشن هایی مثل اینستاگرام را محدود یا به طور کلی حذف کنید و از اتلاف وقت خود بپرهیزید.
در تلگرام نیز تاحد امکان گروه ها و کانال های بی فایده خود را پاک کنید تا وسواس چک کردن پیام های خوانده نشده را نداشته باشید.
برنامه های اعتیادآوری مثل بازی ها را به طور کلی از حافظه گوشی خود حذف کنید « این موارد باعث برانگیختن حس لذت شده و ناگاه تبدیل به اعتیاد میشوند» .
حتی اگر بعد از اجرا کردن کامل این موارد ، باز هم نتوانستید از گوشی خود دست بکشید، بهتر است از اپلیکیشن های ترک اعتیاد به گوشی مثل Forest ,  Detox  ,  Space  استفاده کنید تا بتوانید استفاده از تلفن همراه خود را کنترل کرده و از این اعتیاد رهایی یابید.

 

به عنوان سخن پایانی، اگر واقعا به هیچ عنوان نمی توانید دست از تلفن همراه خود بکشید و درعین حال موفقیت در مسیرتان نیز بسیار حائز اهمیت می باشد، بهتر است به طور کلی آن را کنار بگذارید و یا از یک گوشی ساده استفاده کنید. در مواقع لزوم می توانید از تلفن همراه والدین خود استفاده کنید. 

 

شما کدوم مشکل رو دارین ؟
مشاهده و ارسال دیدگاه