مشاوره تحصیلی، پیشرفت تحصیلی، آکادمی آموزش، کنکور

برخورد بادوستان تو سال کنکور

کد خبر : 85  |  زمان ارسال : دوشنبه 17 مهر 1402
دوستی در سال کنکور مسئله ای است که اگر در جهت درست پیش برود؛ باعث پیشرفت و موفقیت فرد خواهد شد.اما همین مسئله اگر جنبه رقابتی یا ناسالم به خود بگیرد؛ باعث ایجاد مشغله ذهنی و درگیری های فکری خواهد شد.در مقاله پیش رو درباره چگونگی برخورد درست با دوستانمان در سال کنکور بحث خواهد شد.

برخورد با دوستان تو سال کنکور

چطوری توی سال کنکور ام با دوستانم برخورد کنم

دوستی در سال کنکور مسئله ای است که اگر در جهت درست پیش برود؛ باعث پیشرفت و موفقیت فرد خواهد شد.اما همین مسئله اگر جنبه رقابتی یا ناسالم به خود بگیرد؛ باعث ایجاد مشغله ذهنی و درگیری های فکری خواهد شد.در مقاله پیش رو درباره چگونگی برخورد درست با دوستانمان در سال کنکور بحث خواهد شد. 

انتخاب دوست :

بهترین دوستان شما در سال کنکور آنهایی خواهند بود که دغدغه ها و عقایدشان مشابه شما باشند. بهتر است شما و دوستانتان آرزوها و اهداف مشترکی را در پیش گرفته باشید. گشت و گذار با دوستانی که مسیرهای دیگری را در زندگی برگزیده اند را به حداقل برسانید. به خصوص اگر جز آن دسته از افرادی هستند که به شدت از دوستان خود تاثیر می پذیرند؛ بهتر است برای دوستی به دنبال افرادی باشید که در زندگی شما را به جلو پیش می برند و باعث موفقیت شما می شوند. روابط با دوستانی که کنکور ندارند : بهتر است پیش از شروع مطالعه جدی برای کنکور تکلیف خود را در رابطه با این دسته از دوستان خود بگیرید. لازم است برای آنها شرایط خود را به طور کامل توضیح دهید و بگویید که احتمالا تا بازه زمانی کنکور نمیتوانید مثل همیشه در دسترس باشید و در بیرون رفتن ها آنان را همراهی کنید.

اگر دوست شما واقعا مصلحت و موفقیت تان را بخواهد؛ قطعا شما را درک خواهد کرد و شما را برای مطالعه آزاد خواهد گذاشت. 

گاهی لازم است "نه" بگویید :

تصور کنید از برنامه مطالعاتی خود عقب افتاده اید و تصمیم گرفته اید در بازه زمانی آخر هفته این عقب افتادن را جبران کنید. برنامه ریزی کرده اید و همه چی برای درس خواندن شما آماده می باشد و میخواهید این بار به طور جدی درس بخوانید. تا اینکه دوست صمیمی شما تماس میگیرد و از شما میخواهد با هم بیرون بروید. مسلما رفتار منطقی چنین خواهد بود که وضعیت خودتان را برای دوست خود توضیح دهید و از او بخواهید در زمان دیگری مثلا بعد از تمام شدن آزمون به بیرون بروید. نه گفتن در چنین شرایطی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و بهتر است آن را یاد بگیرید. 

همدیگر را تشویق کنید و به همدیگر امیدواری دهید 

اینکه دائما دوستان شما درباره درس خواندن ناله کنند و بابت هر چیزی حس منفی به شما القا کنند؛ سبب خواهد شد پس از مدتی شما هم تحت تاثیر آنها دچار یاس و ناامیدی شوید.

همین موضوع بازدهی شما را در مطالعه به شدت پایین می آورد. بهتر است بیشتر با دوستانی در ارتباط باشید که نه تنها خودشان امیدوار هستند و حس مثبتی دارند؛ بلکه این حس مثبت را به اطرافیان شان نیز القا می کنند. حتی لازم است خود شما هم در ارتباط با دوستانتان همین گونه رفتار کنید. دائما همدیگر را تشویق کنید و اگر دوست تان خسته و ناامید شده بود او را تشویق کنید و انگیزه ها و موفقیت هایش را به او یادآوری کنید.

درباره اشکالات درسی خود باهم بحث کنید :

قطعا مباحثی هستند که نقطه ضعف شما و نقطه قوت دوستانتان محسوب می شود و یا برعکس . بهتر است در چنین موضوع هایی به همدیگر کمک کنید و نقاط ضعف همدیگر را به نقاط قوت تبدیل کنید. در چنین ارتباطی هردوی شما سود خواهید کرد. حتی میتوانید پیش از آزمون یا امتحان نکات مهمی که پیدا کرده اید را با دوستانتان به اشتراک گذارید. به طور کلی هوای همدیگر را داشته باشید و از جو رقابتی ناسالمی که ممکن است بین شما شکل بگیرد پرهیز کنید.