مشاوره تحصیلی، پیشرفت تحصیلی، آکادمی آموزش، کنکور

اعتیاد به تلفن همراه

کد خبر : 90  |  زمان ارسال : چهارشنبه 17 مرداد 1403
اعتیاد به تلفن همراه برای کنکوری های یک دغدغه بزرگ است که در این مقاله به آن و نحوه ی از بین بردن این اعتیاد پاسخ داده شده است .

اعتیاد به تلفن همراه

برای معتادان به گوشی

دسته ای از دانش اموزان کنکوری هستند که وقت بیش از اندازه ای را صرف گوشی موبایل خود می کنند و این موضوع هم در کوتاه مدت و هم در بلند مدت باعث مشکلات متعدی در روند مطالعه ی دانش اموزان می شود.

به طور طبیعی دانش اموزان به دلیل اینکه تایم طولانی ای را صرف مطالعه میکنند و تفریحات کمتری دارند، سرگرمی های این چنینی در این بازه زمانی حساس برای آن ها جذابیت بیشتری دارد اما دانش آموزان باید در ابتدا به عواقب این رفتار آگاه شده، استفاده ی صحیح از گوشی را بیاموزند و بعد از آن این مشکل را رفع کنند.

استفاده طولانی مدت از گوشی و صرف کردن زمان طولانی در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام، تلگرام و... باعث مشغول شدن ذهن آگاه و ناخودآگاه دانش آموزان می شود و در نهایت باعث ضعیف شدن تمرکز دانش اموزان شده و به دنبال آن سایر مشکلات از جمله کندخوانی، کاهش کیفیت مطالعه و خستگی ذهنی دانش آموز می شود.

استفاده ی مفید از گوشی:

اول اینکه تایم استفاده از گوشی باید مدیریت شود. برای اپلیکیشن هایی مثل اینستاگرام را به طور کل از گوشی خود حذف کنید یا یک جایگزین درسی در نظر بگیرید برای مثال هر بار قرار شد از اینستاگرام استفاده کنید باید یک درس کامل مطالعه کرده باشید  اونم درسی که از ان متنفر هستید ، چون این اپلیکیشن قابلیت بسیار زیادی در سرگرم کردن دانش آموزان دارد و باعث هدررفتن وقت شما میشود. 

اگر داشتن سایر پیام رسان ها برای شما ضروری است؛( مثلا شرکت در کلاس آنلاین یا داشتن مشاوره مجازی و...) به کمک اپلیکیشن های مدیریت استفاده از گوشی، زمان کار با آن اپلیکیشن ها را مدیریت کنید. 

هیچگونه بازی و نرم افزارهایی شبیه به آن در گوشی خود نداشته باشید چون تایم استراحت شما به هیچ عنوان نباید با گوشی سپری شود؛ دانش آموزان باید فقط در زمان های ضرورت از گوشی استفاده کنند.

در زمان مطالعه گوشی را در جایی دور از محل مطالعه و در جایی دور از دسترس قرار دهید تا بتوانید بهتر با وسوسه ی کار با گوشی مقابله کنید.

قبل از شروع مطالعه و در ابتدای روز گوشی را به والدین خود تحویل دهید و از ان ها بخواهید جز در مواقع ضروری گوشی را به شما بازنگردانند. 

گزارش تایم استفاده از گوشی خود را روزانه به مشاور و یا والدیتان ارائه دهید و از ان ها بخواهید موارد غیرضروری را کنترل کنند. (این گزارش را می توانید از طریق اپلیکیشن هایی که در ادامه معرفی می شود و یا از طریق تنظیمات گوشی ببینید) برنامه های مدیریت استفاده از گوشی

1) برنامه your hour:

این برنامه به شما امکان می دهد که تایم استفاده برای هر اپلیکیشنی مشخص کنید، در صورت استفاده بیش از زمان معین برنامه بسته به تنظیمات ، شما به شما آلارم داده یا به طور خودکار شما را از ادامه ی کار با آن اپلیکیشن منع می کند. همچنین گزارش مصرف روزانه و هفتگی ارائه میدهد و میزان استفاده ی شما را به صورت درصد با روز گذشته مقایسه می کند

2) برنامه quality time :

این برنامه به شما امکان می دهد درباره زمانی مشخصی دسترسی به اپلیکیشن های گوشی را مسدود کرده و صرفا اپلیکیشن هایی که از قبل در تنظیمات مشخص کرده اید اجازه ی باز شدن دارند. همچنین این برنامه مدت زمان روزانه استفاده از گوشی را به صورت روزانه و هفتگی نشان می دهد و شما می توانید مدت زمان استفاده از گوشی خود را در روزهای مختلف مقایسه کنید.