تو پنج ثانیه تنبلی رو کنار بذار!
اگر شروع کردن به انجام کارهایتان را مدام به تعویق می اندازید، اگر برای انجام دادن کارهایتان مدام بهانه می آورید و اگر از تنبلی خود خسته شده اید؛ ادامه ی این مقاله را حتما بخوانید.
در ابتدا درباره ریشه تنبلی در رفتار افراد می پردازیم و سپس به ارائه ی راهکار برای رهایی از این عادت می پردازیم
مغز انسان مقاومت بسیار زیادی در برابر ایجاد تغییر در روند زندگی انسان دارد.
حتی گاهی گفته می شود تنبل ترین ارگان بدن ما مغز است با وجود این که عضو همیشه فعال بدن ماست
اما از آنجایی که یکی از خصلت های مغز، حافظه کاری و تمایل به نگه داشتن فرد در یک حاشیه ی امن است، اینطور گفته می شود که مغز انسان برای شروع به کار و تلاش برای رسیدن به هدف تنبل است.
اما این تنبلی تا کجا ادامه می کند؟
سد تنبلی چقدر توان مقاومت در برابر اراده ی انسان ها برای فعالیت و خروج از ناحیه ی امن را دارد؟ مهم ترین و اولین اقدام شروع کردن است.
قانون پنج ثانیه:
طبق این قانون که توسط مل رابینز ابداع شده، فاصله ی تصمیمی که برای انجام کاری به ذهنتان میرسد با حرکت فیزیکی و جسمی شما در راستای انجام آن باید پنج ثانیه باشد و گرنه مغز شما آن تصمیم و ایده را با بهانه ها و دلایل مختلف از بین خواهد برد و این اهمال کاری ادامه خواهد یافت تا تغییری در روند زندگی شما حاصل نشود. بنابراین، وقتی شمارش معکوس را انجام می دهیم،
ذهنمان روی ایده متمرکز شده و از افکار و منفی و نا امید کننده دور می شود.
در نتیجه به کمک این قانون می توانیم خودمان را هل بدهیم و مجبور کنیم تا در یک لحظه مجبور به انجام کار شویم و فرصت آوردن بهانه هایی دلسرد کننده مثل اینکه تو هیچ وقت نمی توانی موفق بشی یا قبلا هم شکست خوردی را از مغز خود سلب کنیم و هیچ وقت منتظر یک ساعت رند برای انجام دادن یک کار نباش